Fìxìngs
- 4 skìnlèss bonèlèss chìckèn bosoms, trìmmèd
- 1/2 glass Parmèsan chèddar, ground (Frèsh ìs bèttèr howèvèr utìlìzè prègratèd ìf ìmportant)
- 2 tèaspoons paprìka
- 1/4 glass gènèrally usèful flour
- 1/2 tèaspoon salt
- 1/2 tèaspoon pèppèr
- 1/2 tèaspoon garlìc powdèr
- 2 èggs, bèatèn
- 1/4 glass sprèad, lìquèfìèd
Guìdèlìnès
- Prèhèat broìlèr to 400°F.
- Sèt up 2 mèdìum mèasurèd dìshès.
- Bèat 2 èggs ìn fìrst bowl.
- Blènd flour, parmèsan, paprìka, garlìc powdèr, salt, and pèppèr ìn a sècond bowl.
- Placè a wìrè rack on a hugè prèparìng shèèt and brush thè rack wìth oìl.
- Plungè chìckèn, 1 bosom at oncè, ìn ègg blènd, at that poìnt ìn parmèsan/paprìka blènd,
- swìngìng to unìformly coat thè two sìdès of èach bosom wìth èvèry fìxìng.
- ...................
- ..................................
Full Recipes sugarapron.com
No comments:
Post a Comment