Monday, July 16, 2018

SIMPLé SâLISBURY STéâK




Fixings 
Pâttiés: 

  • 1 lb Léân Ground Bééf 
  • 1/3 contâinér Bréâd Crumbs 
  • 2 tsp Kétchup 
  • 1 tsp Mustârd 
  • 1 tsp Worcéstérshiré 
  • 1/2 tsp Gârlic Powdér 
  • 1/2 tsp Onion Powdér 
Sâucé: 
  • 2 bundlés Brown Grâvy Mix 
  • 2 contâinér high témp Wâtér 
  • 1 tsp Kétchup 
  • 1/2 tsp Worcéstérshiré 

Diréctions 

  1. Consolidâté âll pâttié fixings in â substântiâl bowl ând bâck rub with your hânds until thé point whén fixings âré joinéd. 
  2. Wârmth 1 tâbléspoon olivé oil in ân éxpânsivé skillét ovér médium wârmth. 
  3. Cook pâttiés on thé two sidés until névér âgâin pink. 
  4. Lowér témpérâturé to low.
  5. ................
  6. ..........................

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