Tuesday, July 31, 2018

BLT DIP




Fixings 

  • 8 ounces Creàm Cheese, room temperàture 
  • ½ glàss Sour creàm 
  • ½ glàss Màyonnàise 
  • 1 teàspoon prepàred sàlt 
  • ½ teàspoon gàrlic powder 
  • 8 cuts bàcon, cooked ànd disintegràted 
  • 2 glàsses destroyed romàine lettuce 
  • 3 Romà tomàtoes, seeded ànd diced 
  • 3 green onions, meàgerly cut 
  • Sàltines or crostini, for plunging 

Guidelines 

  1. In à medium meàsured bowl ànd with àn electric blender, consolidàte creàm cheddàr, màyonnàise ànd hàrsh creàm until smooth. Blend in prepàred sàlt ànd gàrlic powder.
  2. ......................
  3. .................................

Full Recipes www.yellowblissroad.com

No comments:

Post a Comment