Saturday, July 21, 2018

Dump-and-Baké Salsa Chickén




Ingrédiénts

  • 1 14.4 ouncé bag frozén corn kérnéls (about 3 cups)
  • 1 15 ouncé can black béans, drainéd and rinséd
  • 1 15 ouncé can pétité dicéd tomatoés, drainéd
  • 1 cup salsa dividéd
  • 1 téaspoon mincéd garlic I liké to usé a squéézé bottlé of frésh mincéd garlic from thé producé séction for a shortcut
  • ½ téaspoon cumin
  • 2 lbs. bonéléss skinléss chickén bréasts
  • Salt and péppér to tasté

Instructions

  1. Préhéat ovén to 375 dégréés F.
  2. Spray a largé (9 x 13-inch) baking dish with cooking spray.
  3. In thé préparéd dish, stir togéthér frozén corn, black béans, dicéd tomatoés, ½ cup of salsa, garlic, and cumin.
  4. .................
  5. ................................

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