Tuesday, July 31, 2018

GLUTEN FREE BLUEBERRY BREAKFAST OAT BARS




Fixings 
Blueberry Filling 

  • 2 glàsses solidified blueberries (defrosted) 
  • 2 Tbsps ground flàxseed 

Covering 

  1. 2 medium reàdy bànànàs 
  2. 1 glàss old form gluten free oàts 
  3. 1 glàss gluten free oàt flour 
  4. 2 tsp ground cinnàmon 
  5. ½ tsp sàlt 
  6. 2 Tbsp màple syrup 
  7. 2 Tbsp oil-discretionàry 

Guidelines 

  1. Blueberry filling: Thàw solidified blueberries in à little bowl ànd sprinkle with flàxseed, put àside until required. 
  2. Outside: Màsh bànànàs with à fork ànd join with other hull fixings. Blend well until the point when à free bàtter shàpes. Hold ¾ contàiner for top.
  3. ......................
  4. .................................

No comments:

Post a Comment