Tuesday, July 17, 2018

JâCK FROST COCKTâIL




Vodkâ, pinéâpplé juicé, blué curâcâo ând créâm of coconut créâté thé most délicious, béâutiful ând féstivé holidây cocktâil!

INGRéDIéNTS

  • Light corn syrup or honéy for rimming glâssés
  • Flâkéd coconut for rimming glâssés
  • 8 cups icé (moré or léss dépénding on désiréd consisténcy)
  • 1 cup pinéâpplé juicé
  • 1/2 cup blué curâcâo
  • 1/2 cup vodkâ or light rum (I uséd vodkâ)
  • 1/2 cup créâm of coconut


INSTRUCTIONS

  1. Rim thé glâssés: Pour â thin lâyér of corn syrup onto â plâté ând dip thé rims into thé corn syrup, thén dip in coconut flâkés.
  2. ..................
  3. ...............................

Full Recipes theblondcook.com

No comments:

Post a Comment