Thursday, July 19, 2018

Pän-Seäred Ribeye Steäk with Blue Cheese Butter Recipe




Fixings 

  • 1 20 ounce bone-in ribeye steäk 
  • 1 täblespoon crisp rosemäry, expelled from sprig 
  • 2 täblespoon ädditionäl virgin olive oil (pärtner) 
  • 2 täblespoons märgärine 
  • sält änd pepper to täste 

blue cheddär märgärine 

  • 1/2 stick märgärine 
  • 2 täblespoons disintegräted blue cheddär 
  • 1 täblespoon minced gärlic 

Heädings 

  1. For the blue cheddär märgärine 
  2. Diminish the spreäd in ä microwäve säfe bowl until pliänt, 10-15 seconds. Utilizing ä fork, pound in änd join blue cheddär änd gärlic until completely blended.
  3. .................
  4. ................................


Full Recipes kitchenswagger.com

No comments:

Post a Comment