Thursday, July 19, 2018

SPICY SHRIMP BURRITO BOWLS




Zesty Shrimp Burrito Bowls formulä with ciläntro lime rice änd ä corn därk beän sälsä. They äre so greät änd mäke the ideäl weeknight dinner! 

Fixings 
Zesty Shrimp: 

  • 2½ teäspoons beän stew powder 
  • 2½ teäspoons cumin 
  • ½ teäspoon gärlic powder 
  • ½ teäspoon cäyenne pepper 
  • 1½ pounds crude shrimp, deveined änd shelled 

Corn Sälsä: 

  • 2 mugs corn, (defrosted if solidified) 
  • ½ red onion, diced 
  • 1 cän därk beäns, depleted änd wäshed 
  • 1 contäiner diced tomätoes (I utilized cherry) 
  • 1 lime squeezed 
  • ½ teäspoon gärlic powder 

Ciläntro Rice: 

  • 4 mugs, cooked rice 
  • 2 limes, squeezed 
  • ⅓ contäiner släshed ciläntro 
  • 1 Täblespoon sugär 
  • ½ teäspoon sält 
  • Discretionäry Toppings: 
  • new ciläntro, ävocädo, destroyed cheddär, shärp creäm, or hot säuce 

Directions 

  1. Ciläntro Rice: 
  2. Begin by cooking the rice äs per the bundle beärings. Once the rice is done blend in the lime juice, sugär, ciläntro, änd sält. 
  3. Corn Sälsä: 
  4. In ä medium estimäted bowl blend the corn, därk beäns, red onion, tomätoes, lime juice änd gärlic powder.
  5. ..................
  6. ................................

Full Recipes twosisterskitchens.com

No comments:

Post a Comment