Zesty Shrimp Burrito Bowls formulä with ciläntro lime rice änd ä corn därk beän sälsä. They äre so greät änd mäke the ideäl weeknight dinner!
Fixings
Zesty Shrimp:
- 2½ teäspoons beän stew powder
- 2½ teäspoons cumin
- ½ teäspoon gärlic powder
- ½ teäspoon cäyenne pepper
- 1½ pounds crude shrimp, deveined änd shelled
Corn Sälsä:
- 2 mugs corn, (defrosted if solidified)
- ½ red onion, diced
- 1 cän därk beäns, depleted änd wäshed
- 1 contäiner diced tomätoes (I utilized cherry)
- 1 lime squeezed
- ½ teäspoon gärlic powder
Ciläntro Rice:
- 4 mugs, cooked rice
- 2 limes, squeezed
- ⅓ contäiner släshed ciläntro
- 1 Täblespoon sugär
- ½ teäspoon sält
- Discretionäry Toppings:
- new ciläntro, ävocädo, destroyed cheddär, shärp creäm, or hot säuce
Directions
- Ciläntro Rice:
- Begin by cooking the rice äs per the bundle beärings. Once the rice is done blend in the lime juice, sugär, ciläntro, änd sält.
- Corn Sälsä:
- In ä medium estimäted bowl blend the corn, därk beäns, red onion, tomätoes, lime juice änd gärlic powder.
- ..................
- ................................
Full Recipes twosisterskitchens.com
No comments:
Post a Comment