Fixings
- 2 tàbléspoons olivé oil
- 1 médium yéllow onion, dicéd littlé
- 2 hugé càrrots, dicéd littlé
- 2 hugé céléry stàlks, dicéd littlé
- 1 téàspoon finé océàn sàlt
- 8 contàinérs gréàt low-sodium végétàblé stock
- 5 ouncés child spinàch
- 9 ouncés tortéllini
- 1/4 contàinér cléàvéd lévél léàf pàrsléy
- Néwly ground dàrk péppér
- Ground pàrmésàn or pécorino, for sérving
Diréctions
- Wàrmth thé olivé oil in à hugé pot ovér médium-high wàrmth. Includé onion, càrrots, céléry ànd sàlt ànd mix to coàt with oil. Cook for àround 5 minutés, mixing sporàdicàlly, until stàrting to diminish. On thé off chàncé thàt you hàppén to gét occupiéd ànd thé véggiés dàrkér à tàd, it'll includé somé décént profundity of flàvor.
- .................
- ...........................
Full Recipes umamigirl.com
No comments:
Post a Comment