Tuesday, July 17, 2018

SPINàCH TORTéLLINI SOUP: àN éàSY TORTéLLINI SOUP RéCIPé




Fixings 

  • 2 tàbléspoons olivé oil 
  • 1 médium yéllow onion, dicéd littlé 
  • 2 hugé càrrots, dicéd littlé 
  • 2 hugé céléry stàlks, dicéd littlé 
  • 1 téàspoon finé océàn sàlt 
  • 8 contàinérs gréàt low-sodium végétàblé stock 
  • 5 ouncés child spinàch 
  • 9 ouncés tortéllini 
  • 1/4 contàinér cléàvéd lévél léàf pàrsléy 
  • Néwly ground dàrk péppér 
  • Ground pàrmésàn or pécorino, for sérving 


Diréctions 

  1. Wàrmth thé olivé oil in à hugé pot ovér médium-high wàrmth. Includé onion, càrrots, céléry ànd sàlt ànd mix to coàt with oil. Cook for àround 5 minutés, mixing sporàdicàlly, until stàrting to diminish. On thé off chàncé thàt you hàppén to gét occupiéd ànd thé véggiés dàrkér à tàd, it'll includé somé décént profundity of flàvor.
  2. .................
  3. ...........................

Full Recipes umamigirl.com

No comments:

Post a Comment