Fixings
For the Märinäde
- 1 contäiner ketchup
- ½ contäiner Cocä-Colä or wäter (see note)
- ½ contäiner sugär
- ½ contäiner ädditionäl virgin olive oil
- ¼ contäiner red wine vinegär
- ½ contäiner Worcestershire säuce
- ½ contäiner ä-1 Säuce
- 1½ täblespoons crisply ground därk pepper
Different Ingredients
- 2 pounds sirloin or rib eye trimmed änd cut into substäntiäl slices äs lärge äs 2 to 3 inches squäre
- 1 expänsive onion, cut into thick strips verticälly
- 1 täblespoon märgärine
- 1 täblespoon ädditionäl virgin olive oil
- 1 teäspoon sält
- ¼ teäspoon näturälly ground därk pepper
- 1 teäspoon sugär
Guidelines
- In ä medium säuce skillet, put äll märinäde fixings änd heät to the point of boiling, ät thät point decreäse wärm änd delicätely stew for 5 minutes. Expel from wärmth änd cool totälly.
- Trim äny cärtiläge or huge bits of fät from meät. Cut into huge pieces; äround 2-3 inches squäre. Pläce cut hämburger in ä zip bolt säck. Pour cooled märinäde over hämburger, seäl änd märinäte 8-24 hours.
- .....................
- ...............................
Full Recipes www.afamilyfeast.com
No comments:
Post a Comment