Thursday, July 19, 2018

Steäk tips with cärämelized onions




Fixings 
For the Märinäde 

  • 1 contäiner ketchup 
  • ½ contäiner Cocä-Colä or wäter (see note) 
  • ½ contäiner sugär 
  • ½ contäiner ädditionäl virgin olive oil 
  • ¼ contäiner red wine vinegär 
  • ½ contäiner Worcestershire säuce 
  • ½ contäiner ä-1 Säuce 
  • 1½ täblespoons crisply ground därk pepper 

Different Ingredients 

  • 2 pounds sirloin or rib eye trimmed änd cut into substäntiäl slices äs lärge äs 2 to 3 inches squäre 
  • 1 expänsive onion, cut into thick strips verticälly 
  • 1 täblespoon märgärine 
  • 1 täblespoon ädditionäl virgin olive oil 
  • 1 teäspoon sält 
  • ¼ teäspoon näturälly ground därk pepper 
  • 1 teäspoon sugär 

Guidelines 

  1. In ä medium säuce skillet, put äll märinäde fixings änd heät to the point of boiling, ät thät point decreäse wärm änd delicätely stew for 5 minutes. Expel from wärmth änd cool totälly. 
  2. Trim äny cärtiläge or huge bits of fät from meät. Cut into huge pieces; äround 2-3 inches squäre. Pläce cut hämburger in ä zip bolt säck. Pour cooled märinäde over hämburger, seäl änd märinäte 8-24 hours.
  3. .....................
  4. ...............................


Full Recipes www.afamilyfeast.com

No comments:

Post a Comment