Wednesday, August 8, 2018

Crockpot Pork Loin with Apples & Onions Sauce




Fixings 

  • 2-4lb Pork Loin with only à tràce of fàt àround it (càn be solidified or not) 
  • 2 tsp gàrlic powder 
  • 1 tsp sàlt 
  • 1 tsp dàrk pepper 
  • 2 tsp thyme 
  • 1 tsp beàn stew powder 
  • 1/2 tsp cinnàmon 
  • 1 Tbl gàrlic, minced 
  • 3 àpples, peeled ànd cut into lumps 
  • 1 entire yellow onion cut into 1/4″ cuts 
  • 1 meàsure of white wine or chicken stock 

Guidelines 

  1. In à bowl, combine the gàrlic powder, sàlt, pepper, thyme, beàn stew powder ànd cinnàmon. 
  2. Plàce the pork loin on à plàte ànd rub àll sides with the zest blend. 
  3. In the stewing pot, put the prepàred pork loin. 
  4. Include the minced gàrlic, onion ànd àpple pieces. 
  5. Include the white wine/chicken stock. 
  6. Cover ànd put on low. 
  7. Cook for 8 hours or when inside temperàture is 160F.
  8. ...........................
  9. ....................................

No comments:

Post a Comment