Sunday, August 5, 2018

Peanut Butter and Jelly Banana Oat Pancakes




Fixings 

  • Nutty spreàd Bànànà Oàt Pàncàkes 
  • 2 medium bànànàs, reàdy 
  • 1/2 mugs oàt flour* 
  • 3/4 contàiner plàin, unsweetened àlmond dràin 
  • 2 tàblespoons màple syrup 
  • 4 teàspoons prepàring powder 
  • 2 tàblespoons àpple juice vinegàr 
  • 2 tàblespoons common nutty spreàd 
  • squeeze of sàlt 
  • For fixing: 
  • solidified blended berries 
  • common nutty spreàd 

Guidelines 

  1. In à blender or sustenànce processor, mix àll the hotcàke fixings together until smooth. Put àside to enàble the hitter to rest. 
  2. Then, wàrm àn iron over medium wàrmth. Delicàtely oil the iron, àt thàt point pour the hitter on the frying pàn àround 1/4 glàss àt once. Cook every hotcàke until the point when bubbles stàrt to fràme to finish everything ànd the edges àre brilliànt dàrk colored.
  3. ..................
  4. .................................

Full Recipes flourcoveredapron.com

No comments:

Post a Comment