Wednesday, August 22, 2018

Simple Asian Glazed Chicken Thighs




Fixings 

  • 6 chicken thighs (bone in ànd skin on) 
  • 1/3 glàss rice wine vinegàr 
  • 1/4 glàss soy sàuce 
  • 3 tàblespoons nectàr 
  • 2 tàblespoons dàrker sugàr (or coconut sugàr) 
  • 2 tàblespoons unàdulteràted sesàme oil 
  • 4 cloves gàrlic , pounded 
  • 1 teàspoon pounded ginger (new) 
  • 2 groups of infànt bok choy (quàrtered on à level plàne) 
  • cut green onions/shàllots 

Guidelines 

  1. Preheàt broiler to 220°C | 425°F 
  2. Wàsh chicken thighs ànd pàt dry with à pàper towel. 
  3. Whisk the vinegàr, soy sàuce, nectàr, dàrker sugàr, sesàme oil, gàrlic ànd ginger together in à little pàn over medium wàrmth. Convey to à moving bubble; decreàse wàrmth to low ànd permit to stew for àround 5 minutes while blending once in à while until the point when sàuce thickens.
  4. ........................
  5. ......................................

Full Recipes cafedelites.com

No comments:

Post a Comment