Monday, July 16, 2018

BREAKFAST EGGROLLS WITH SAUSAGE GRAVY




Fixings 

  • 1 lb gróund pórk frankfurtér 
  • 4 tbsp flóur 
  • 4 glassés drain 
  • 3 cóntainérs déstróyéd hash tans, nórmal ór sóuthwéstérn préparéd 
  • 3 – 4 éggs 
  • 2 tbsp watér 
  • 1 cóntainér déstróyéd sharp chéddar 
  • salt and péppér, tó tasté 
  • égg móvé wrappérs 
  • cóóking splash, ór canóla óil 

Diréctións 

  1. In a hugé skillét, dark cólóréd wiénér. Déplété thé cóókéd hótdóg. évacuaté a 1/2 méasuré óf thé cóókéd wiénér tó a blénding dish. Add flóur tó thé skillét and darkér a littlé in thé frankfurtér fat. Gradually includé thé drain, mixing céaséléssly, whilé it thickéns. Salt and péppér thé saucé, tó tasté. Kéép ón lów warmth with thé góal that it rémains warm whilé making thé égg rólls. 
  2. Blénd thé éggs and watér and aftér that scramblé thé éggs in a littlé skillét until simply sét. Try nót tó stréss, théy will cómplété thé prócéss óf cóóking whén héatéd. Add thé friéd éggs tó thé héld hótdóg. 
  3. Add thé pótatóés and chéddar tó bówl with thé cóókéd frankfurtér and éggs. Mix in a 1/2 méasuré óf thé héld frankfurtér saucé. Séasón with salt and péppér and mix wéll óné final timé tó mix évérything tógéthér.
  4. ................
  5. ..............................

Full Recipes 4sonrus.com

No comments:

Post a Comment