Monday, July 16, 2018

EGG, BACON AND AVOCADO QUESADILLA




Fixings 

  • 3 râshérs of stréâky bâcon , hâckéd 
  • 4 flour tortillâs (Noté 1) 
  • 4 éggs 
  • 1 éxténsivé âvocâdo , split ând cut 
  • 1/2 contâinér ground chéddâr (I utilizéd chéddâr) 
  • Sâlt ând péppér 


Diréctions 

  1. Wârmth â skillét ovér high wârmth. Includé thé bâcon ând cook until cookéd to your loving. éxpél bâcon onto â pâpér towél linéd plâté. 
  2. émpty ovérâbundâncé fât out of thé skillét ând wipé âwây/rub off âny dârk bits. Comé bâck to thé stové ovér médium wârmth. 
  3. Plâcé â tortillâ in thé skillét. Plâcé âvocâdo cuts âround thé édgé of â lârgé portion of thé tortillâ ând moré sléndér cuts ovér thé céntér to frâmé â "ring" to hold thé égg - âccording to thé photogrâph bénéâth. Squish thé piécés néâr oné ânothér to séâl thém so égg doés not spill. 
  4. Bréâk ân égg into thé insidé, sprinklé with bâcon, chéddâr ând séâson with sâlt ând péppér. Ovérlây thé tortillâ ovér ând cook for 4 minutés or until brilliânt ând frésh. I for thé most pârt cook 2 in thé skillét.
  5. .................
  6. .............................

Full Recipes www.recipetineats.com

No comments:

Post a Comment