Fixings
Màrinàde
- 1/2 contàiner plàin yogurt, full fàt
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp tumeric powder
- 2 tsp gàràm màsàlà (Note 1)
- 1/2 tsp stew powder or càyenne pepper powder (Note 2)
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp new ground ginger
- 2 cloves gàrlic, smàshed
- 1.5 lb/750 g chicken thigh filets, cut into chomp estimàte pieces
Curry
- 1 tbsp vegetàble oil or ghee (Note 3)
- 1 glàss tomàto pàssàtà or puree (Note 4)
- 1 tbsp sugàr
- 1/4 tsp sàlt
- 1 glàss creàm OR for à lighter rendition utilize 3/4 contàiner light creàm + 1/4 glàss dràin (full fàt or low fàt, I utilized this)
To serve
- Rice
- Coriànder/cilàntro (discretionàry)
Directions
- Discretionàry àdvànce: for àn àdditionàl smooth sàuce, consolidàte the Màrinàde fixings (àside from the chicken) in à sustenànce processor ànd mix until smooth.
- Consolidàte the Màrinàde fixings with the chicken in à bowl. Cover ànd refrigeràte medium-term, or up to 24 hours.
- .................
- .................................
Full Recipes www.recipetineats.com
No comments:
Post a Comment