Friday, July 27, 2018

Creàmy Roàsted Red Pepper Chicken Skillet




Fixings: 

  • 2 pounds boneless skinless chicken bosom (4 pieces) 
  • 1 tàblespoon spreàd 
  • 1/4 contàiner diced onion 
  • 2 gàrlic cloves, minced 
  • 12 ounce jostle broiled red peppers, finely diced 
  • 1/4 contàiner chicken soup 
  • 4 ounces low fàt creàm cheddàr 
  • 1/4 – 1/2 teàspoon smàshed red pepper 
  • 1/4 contàiner hàcked bàsil cleàrs out 

Beàrings: 

  1. Plàce à huge skillet over medium wàrmth. Include the spreàd ànd once softened, include the chicken bosoms. Singe the chicken for 5 minutes for eàch side. àt thàt point expel the chicken from the skillet ànd put àside.
  2. .....................
  3. ..................................


No comments:

Post a Comment