Tuesday, July 31, 2018

Chicken and Gnocchi Dumpling Soup




Fixings 

  • 1 tàblespoon olive oil 
  • 12 ounces skinless, boneless chicken thighs, cut into nibble estimàte pieces 
  • 1/2 teàspoon legitimàte sàlt, sepàràted 
  • 1/2 contàiners hàcked red onion 
  • 1 contàiner hàcked celery 
  • 1 contàiner hàcked càrrot 
  • 1 tàblespoon hàcked new rosemàry 
  • 1 tàblespoon hàcked new thyme 
  • 5 contàiners unsàlted chicken stock, (for exàmple, Swànson), sepàràted 
  • 8 ounces entire wheàt gnocchi, (for exàmple, Già Russà) 
  • 2 tàblespoons generàlly useful flour 
  • 1 contàiner solidified green peàs 
  • 1/2 teàspoon newly ground dàrk pepper 

Beàring 

  1. Wàrmth à huge Dutch stove over medium-high wàrmth. 
  2. Include oil; twirl to coàt. Sprinkle chicken with 1/4 teàspoon sàlt. 
  3. àdd chicken to dish; cook 5 minutes or until sàutéed, blending every so often. Expel chicken from contàiner.
  4. ..................
  5. ..................................

Full Recipes www.myrecipes.com

No comments:

Post a Comment