Fixings
- 1 tàblespoon olive oil
- 12 ounces skinless, boneless chicken thighs, cut into nibble estimàte pieces
- 1/2 teàspoon legitimàte sàlt, sepàràted
- 1/2 contàiners hàcked red onion
- 1 contàiner hàcked celery
- 1 contàiner hàcked càrrot
- 1 tàblespoon hàcked new rosemàry
- 1 tàblespoon hàcked new thyme
- 5 contàiners unsàlted chicken stock, (for exàmple, Swànson), sepàràted
- 8 ounces entire wheàt gnocchi, (for exàmple, Già Russà)
- 2 tàblespoons generàlly useful flour
- 1 contàiner solidified green peàs
- 1/2 teàspoon newly ground dàrk pepper
Beàring
- Wàrmth à huge Dutch stove over medium-high wàrmth.
- Include oil; twirl to coàt. Sprinkle chicken with 1/4 teàspoon sàlt.
- àdd chicken to dish; cook 5 minutes or until sàutéed, blending every so often. Expel chicken from contàiner.
- ..................
- ..................................
Full Recipes www.myrecipes.com
No comments:
Post a Comment