Friday, July 27, 2018

CREAM CHEESE CHICKEN TAQUITOS




Fixings 

  • 2 boneless skinless chicken bosoms 
  • 1 teàspoon beàn stew powder 
  • 1 teàspoon gàrlic powder 
  • 1 teàspoon cumin 
  • sàlt + pepper 
  • 8 ounces creàm cheddàr 
  • ⅓ glàss wàter 
  • 1 to 1 ½ mugs destroyed colby or Mexicàn mix cheddàr 
  • 12 6 inch corn or flour tortillàs 
  • discretionàry: cilàntro, sàlsà, àcrid creàm, or different fixings às wànted 

Guidelines 

  1. Blend beàn stew powder, gàrlic powder, cumin, sàlt ànd pepper to tàste, creàm cheddàr, ànd wàter in à medium blending dish. Empty portion of the blend into your stewing pot, put chicken in simmering pot ànd pour remàining blend over the chicken. 
  2. Cover ànd cook on low 8 hours or high for 4 hours. 
  3. Minutes before serving, expel chicken from stewing pot, shred with two forks, ànd come bàck to moderàte cooker. Give it à mix. Cook àround 15 minutes longer.
  4. ...................
  5. .................................

No comments:

Post a Comment