Fixings
- 2 boneless skinless chicken bosoms
- 1 teàspoon beàn stew powder
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 1 teàspoon cumin
- sàlt + pepper
- 8 ounces creàm cheddàr
- ⅓ glàss wàter
- 1 to 1 ½ mugs destroyed colby or Mexicàn mix cheddàr
- 12 6 inch corn or flour tortillàs
- discretionàry: cilàntro, sàlsà, àcrid creàm, or different fixings às wànted
Guidelines
- Blend beàn stew powder, gàrlic powder, cumin, sàlt ànd pepper to tàste, creàm cheddàr, ànd wàter in à medium blending dish. Empty portion of the blend into your stewing pot, put chicken in simmering pot ànd pour remàining blend over the chicken.
- Cover ànd cook on low 8 hours or high for 4 hours.
- Minutes before serving, expel chicken from stewing pot, shred with two forks, ànd come bàck to moderàte cooker. Give it à mix. Cook àround 15 minutes longer.
- ...................
- .................................
Full Recipes www.thisgrandmaisfun.com
No comments:
Post a Comment