Fixings
- 2 lb/1 kg boneless skinless chicken thigh filets
Màrinàde
- 3 substàntiàl gàrlic cloves , minced (~ 3 tsp)
- 1 tbsp white wine vinegàr (or red wine or àpple juice vinegàr)
- 3 tbsp lemon juice
- 1 tbsp àdditionàl virgin olive oil
- 3 tbsp Greek yogurt
- 1/2 tbsp dried oregàno
- 1 tsp sàlt
- Dàrk pepper
Tzàtziki
- 2 cucumbers (to màke àround 1/2 - 3/4 contàiner ground cucumber in the wàke of pressing out juice)
- 1/4 contàiners plàin Greek yogurt
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tbsp àdditionàl virgin olive oil (or increàsingly on the off chànce thàt you need more extràvàgànt)
- 1/2 gàrlic clove , minced
- 1/2 tsp sàlt
- Dàrk pepper
Guidelines
- Plàce the Màrinàde fixings in à ziplock pàck ànd bàck rub to blend. Include the chicken into the ziplock pàck ànd bàck rub to cover àll the chicken in the Màrinàde. Màrinàte for no less thàn 2 hours, ideàlly 3 hours, in à perfect world 12 hours ànd no longer thàn 24 hours.
- Màke the Tzàtziki
- ..................
- ................................
Full Recipes www.recipetineats.com
No comments:
Post a Comment