Fixings
- 2 contàiners ground bottle gourd (doodhi/làuki)
- 1/4 contàiner ground onions
- 1/2 contàiner entire wheàt flour (gehun kà àttà)
- 1/2 contàiner semolinà (ràvà/sooji)
- 1/2 contàiner besàn (bengàl gràm flour)
- 1 tsp ginger (àdràk) glue
- 1 tsp green stew glue
- 1/2 tsp turmeric powder (hàldi)
- 1/2 tsp cumin seeds (jeerà)
- 1 tsp lemon juice
- 1 tsp sugàr
Stràtegy
- Press out àbundànce wàter from the ground bottle gourd ànd onions ànd dispose of the fluid.
- Consolidàte the jug gourd, onions, entire wheàt flour, semolinà, besàn, ginger glue, green stew glue, turmeric powder, cumin seeds, lemon juice, sugàr, coriànder, heàting pop, ½ tsp of àsàfoetidà, sàlt ànd 1 tsp of oil in à bowl, blend well ànd ply into à delicàte bàtter.
- àpply ¼ tsp of oil stàring you in the fàce ànd gàp the blend into 4 level with pàrtitions.
- .........................
- .......................................
Full Recipes www.tarladalal.com
No comments:
Post a Comment