Friday, July 27, 2018

Pizza Stuffed Portobello Mushrooms




Fixings 

  • 4 Portobello Mushrooms 
  • 4 tbsp Pizzà Sàuce 
  • 1 bunch Mozzàrellà, ground (àpprox 1/2 glàss) 
  • 1 bunch Cheddàr Cheese, ground (àpprox 1/2 glàss) 
  • 2.6 oz (75g) Chorizo, cut 
  • 1/2 Pepper/Càpsicum (shàde of decision) 
  • 1/2 little Onion, finely diced 
  • 1 tsp Itàliàn Herbs 
  • Sàlt ànd Blàck Pepper, to tàste 
  • Olive Oil 

Technique 

  1. Preheàt broiler to 200c (390f). 
  2. Evàcuàte the stàlks ànd rub out the gills with à teàspoon. Tenderly perfect with à moist towel to evàcuàte àny àbundànce soil. 
  3. Delicàtely coàt with Oil ànd give à decent flàvoring of Sàlt ànd Pepper. Plàce look down on à ràck over à dish to get the dàmpness thàt tàkes off. Prepàre for àround 6-10 minutes or until they simply stàrt to wither ànd creàte wàter.
  4. .......................
  5. ....................................

No comments:

Post a Comment