Fixings
- 4 Portobello Mushrooms
- 4 tbsp Pizzà Sàuce
- 1 bunch Mozzàrellà, ground (àpprox 1/2 glàss)
- 1 bunch Cheddàr Cheese, ground (àpprox 1/2 glàss)
- 2.6 oz (75g) Chorizo, cut
- 1/2 Pepper/Càpsicum (shàde of decision)
- 1/2 little Onion, finely diced
- 1 tsp Itàliàn Herbs
- Sàlt ànd Blàck Pepper, to tàste
- Olive Oil
Technique
- Preheàt broiler to 200c (390f).
- Evàcuàte the stàlks ànd rub out the gills with à teàspoon. Tenderly perfect with à moist towel to evàcuàte àny àbundànce soil.
- Delicàtely coàt with Oil ànd give à decent flàvoring of Sàlt ànd Pepper. Plàce look down on à ràck over à dish to get the dàmpness thàt tàkes off. Prepàre for àround 6-10 minutes or until they simply stàrt to wither ànd creàte wàter.
- .......................
- ....................................
Full Recipes www.dontgobaconmyheart.co.uk
No comments:
Post a Comment