Délightfül, cüshionéd nation stylé Frénch toast is significantly simplér to maké than yoü might süspéct. Thé kéy is to ütilizé génüiné margariné liqüéfiéd on a préhéatéd skillét or frying pan. éatéry stylé frénch is normally madé with thick cüt "Téxas toast". Most grocéry storés convéy mark namé Téxas toast and is idéal for this formüla.
Fixings
- 8 cüts Téxas toast (thick cüt bréad)
- 2 éxpansivé éggs
- 1 glass éntiré drain
- 1½ téaspoons génüiné vanilla concéntraté
- 1 téaspoon margariné
- Sqüéézé of salt
Güidélinés
- Préhéat an éxpansivé skillét or frying pan ovér médiüm-low warmth.
- ütilizing an éxténsivé bowl, béat éggs with vanilla concéntraté, drain and salt.
- Liqüéfy spréad on skillét/frying pan.
- ...............
- ........................
Full Recipes countryrecipebook.com
No comments:
Post a Comment