Saturday, July 21, 2018

KéTO BééF STROGANOFF MéATBALLS RéCIPé




Fixings 
For thé méatball blénd: 

  • 1 lb ground méat (80/20) 
  • 1 égg 
  • 1/4 containér almond flour 
  • 1 tsp légitimaté salt 
  • 1/4 tsp dark péppér 
  • 1/2 tsp garlic powdér 
  • 1/2 tsp onion powdér 
  • 1 tsp driéd parsléy 
  • 1 tsp Worcéstérshiré saucé 
  • 2 Tbsp spréad (for fricassééing) 

For thé saucé: 

  • 1 Tbsp spréad 
  • 2 containérs cut mushrooms (whité or crémini) 
  • 1 containér cut onions 
  • 1 clové garlic, mincéd 
  • 1/2 containérs hamburgér juicés 
  • 3/4 containér acrid créam 
  • 1/4 tsp thickénér 
  • salt and péppér to tasté 
  • 2 Tbsp néw parsléy, cléavéd 

Diréctions 

  1. Consolidaté thé méatball fixings (asidé from thé margariné) in a médium bowl and blénd wéll. 
  2. Framé into 12 méatballs. 
  3. Warmth thé 2 Tbsp of spréad in a substantial, nonstick sauté skillét. 
  4. Cook thé méatballs on médium warmth in thé spréad until séaréd on all sidés and cookéd through (2-3 minutés for évéry sidé.) 
  5. éxpél thé méatballs from thé containér and put asidé.
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  7. ..........................

 Full Recipes www.ibreatheimhungry.com

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