Fixings
For thé méatball blénd:
- 1 lb ground méat (80/20)
- 1 égg
- 1/4 containér almond flour
- 1 tsp légitimaté salt
- 1/4 tsp dark péppér
- 1/2 tsp garlic powdér
- 1/2 tsp onion powdér
- 1 tsp driéd parsléy
- 1 tsp Worcéstérshiré saucé
- 2 Tbsp spréad (for fricassééing)
For thé saucé:
- 1 Tbsp spréad
- 2 containérs cut mushrooms (whité or crémini)
- 1 containér cut onions
- 1 clové garlic, mincéd
- 1/2 containérs hamburgér juicés
- 3/4 containér acrid créam
- 1/4 tsp thickénér
- salt and péppér to tasté
- 2 Tbsp néw parsléy, cléavéd
Diréctions
- Consolidaté thé méatball fixings (asidé from thé margariné) in a médium bowl and blénd wéll.
- Framé into 12 méatballs.
- Warmth thé 2 Tbsp of spréad in a substantial, nonstick sauté skillét.
- Cook thé méatballs on médium warmth in thé spréad until séaréd on all sidés and cookéd through (2-3 minutés for évéry sidé.)
- éxpél thé méatballs from thé containér and put asidé.
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