Saturday, July 21, 2018

Easy Préssuré Cookér Bééf and Broccoli Récipé




Ingrédiénts

  • 2 pounds of méat (chuck roast, rump roast or flank stéak), cut into thin strips
  • 3 tabléspoons olivé oil or péanut oil
  • 1 médium onion, dicéd
  • 1 cup bééf broth
  • 2 tabléspoons garlic, mincéd
  • ½ cup soy saucé (I préfér a low sodium soy saucé)
  • 2 tabléspoons brown sugar
  • 1 bag frozén broccoli (or 1 pound of frésh broccoli if you préfér)
  • 1 téaspoon ground gingér
  • 2 tabléspoons starch
  • Sérvé with whité ricé

Instructions

  1. Start by slicing thé méat against thé grain in thin slicés. Dicé thé onion and cut thé frésh broccoli. You want all of thésé things doné béforé you gét startéd.
  2. In a médium bowl, combiné thé soy saucé, brown sugar, bééf broth, garlic and gingér. I hardly évér usé gingér so I uséd thé powdéréd gingér spicé instéad of thé frésh. Don't add thé starch until thé véry énd. (I accidéntally addéd thé starch béforé and my préssuré cookér névér camé to préssuré bécausé théré was not énough liquid to maké it work. It's okay, I'm happy to sharé my failurés with you so that you don't maké thé samé mistakés I do)
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