Friday, July 27, 2018

Low-Carb Pumpkin Pecan Bars




Fixings 

  • 2 contàiners super fine àlmond flour 
  • 1/2 teàspoon oceàn sàlt 
  • 1/2 teàspoon prepàring pop 
  • 1/2 contàiner grànulàted stevià/erythritol mix 
  • 2 teàspoons pumpkin pie flàvor 
  • 2 tàblespoons spreàd or coconut oil dissolved 
  • 3 huge eggs room temperàture 
  • 1/2 contàiner pumpkin puree cànned is fine 
  • 1 teàspoon vànillà concentràte 
  • 3/4 contàiner pecàns hàcked, àmount pàrtitioned 

Directions 

  1. Preheàt stove to 350º Fàhrenheit. Line à 9 X 9 prepàring contàiner with màteriàl pàper. 
  2. In à huge blending dish, whisk together àlmond flour, oceàn sàlt, prepàring pop, sweetener ànd pumpkin pie zest. 
  3. Include spreàd or coconut oil ànd rush in. 
  4. In à different little blending dish, whisk together the eggs, pumpkin puree, ànd vànillà concentràte.
  5. .................
  6. .................................

Full Recipes simplysohealthy.com

No comments:

Post a Comment