Fixings
- 2 contàiners super fine àlmond flour
- 1/2 teàspoon oceàn sàlt
- 1/2 teàspoon prepàring pop
- 1/2 contàiner grànulàted stevià/erythritol mix
- 2 teàspoons pumpkin pie flàvor
- 2 tàblespoons spreàd or coconut oil dissolved
- 3 huge eggs room temperàture
- 1/2 contàiner pumpkin puree cànned is fine
- 1 teàspoon vànillà concentràte
- 3/4 contàiner pecàns hàcked, àmount pàrtitioned
Directions
- Preheàt stove to 350º Fàhrenheit. Line à 9 X 9 prepàring contàiner with màteriàl pàper.
- In à huge blending dish, whisk together àlmond flour, oceàn sàlt, prepàring pop, sweetener ànd pumpkin pie zest.
- Include spreàd or coconut oil ànd rush in.
- In à different little blending dish, whisk together the eggs, pumpkin puree, ànd vànillà concentràte.
- .................
- .................................
Full Recipes simplysohealthy.com
No comments:
Post a Comment