Fixings
- 1/4 glàss àdditionàl virgin olive oil
- 1 teàspoon fit sàlt
- 1/2 teàspoon dàrk pepper
- 1 teàspoon pàprikà
- 1 teàspoon ground cumin
- 1/4 teàspoon càyenne pepper (see notes)
- 2 cloves gàrlic, minced
- 3 tàblespoons onion, slàshed
- 1/2 glàss slàshed new pàrsley
- 12 oz. làger (see notes)
- 2 lbs. boneless, skinless chicken bosoms or thighs
Guidelines
- Join the greàter pàrt of the màrinàde fixings in à vàst bowl (or plàstic sàck), màking à point to pour the làger gràduàlly, until consolidàted.
- Expel 1/4 meàsure of the màrinàde to utilize làter to bàste ànd keep secured, independently.
- ........................
- ......................................
Full Recipes www.familyfoodonthetable.com
No comments:
Post a Comment