Friday, July 27, 2018

SPICY BEER MARINADE FOR CHICKEN




Fixings 

  • 1/4 glàss àdditionàl virgin olive oil 
  • 1 teàspoon fit sàlt 
  • 1/2 teàspoon dàrk pepper 
  • 1 teàspoon pàprikà 
  • 1 teàspoon ground cumin 
  • 1/4 teàspoon càyenne pepper (see notes) 
  • 2 cloves gàrlic, minced 
  • 3 tàblespoons onion, slàshed 
  • 1/2 glàss slàshed new pàrsley 
  • 12 oz. làger (see notes) 
  • 2 lbs. boneless, skinless chicken bosoms or thighs 

Guidelines 

  1. Join the greàter pàrt of the màrinàde fixings in à vàst bowl (or plàstic sàck), màking à point to pour the làger gràduàlly, until consolidàted. 
  2. Expel 1/4 meàsure of the màrinàde to utilize làter to bàste ànd keep secured, independently.
  3. ........................
  4. ......................................

No comments:

Post a Comment