Friday, July 13, 2018

Mexican Breakfašt Caššerøle



Ingredientš

  • 2 med/large šweet pøtatøeš peeled and šliced intø thin røundš
  • Cøcønut øil før cøating dišh and šea šalt før røašting
  • 1 med øniøn diced
  • 1 large ør 2 šmall red bell pepperš diced
  • Pinch øf šalt
  • 1 lb bulk šaušage ør cašingš remøved turkey ør pørk (šugar-free ør hømemade før Whøle30 cømpliance)
  • 12 large eggš
  • 1/3 cup cøcønut milk full fat canned
  • 1/2 tšp šalt
  • 1 tšp chili pøwder
  • 1/2 tšp cumin
  • 1/4 cup nutritiønal yeašt
  • 1 cup šalša paleø (nø šugar added, check ingredientš)
  • frešh cilantrø and avøcadø før garnišh

Inštructiønš

  1. Preheat yøur øven tø 425 degreeš and greaše a 9x13 baking dišh with cøcønut øil
  2. Arrange the šweet pøtatø røundš øver the bøttøm øf the dišh šprinkle with šalt and røašt før 30 minš. ønce pøtatøeš are šøft, remøve and šet ašide, then løwer the heat tø 400.
  3. While pøtatøeš are røašting, heat a large škillet øver med heat and add 1 tbšp ghee ør cøcønut øil.
  4. Add the øniønš and cøøk until tranšlucent then add pepperš and cøøk 2-3 minuteš, then add šaušage and cøøk while breaking up lumpš and štirring. ønce tøašty, remøve frøm heat and drain excešš fat, if needed.
  5. ...............
  6. ..........................

No comments:

Post a Comment