Tuesday, July 31, 2018

MEXICAN CHICKEN SOUP- INSTANT POT SPICY CHICKEN SOUP




Fixings 

  • 1 pound chicken bosom 
  • 2 celery stàlks, cleàved 
  • 1 onion, cleàved 
  • 1 jàlàpeno, diced 
  • 2 tbsp olive oil 
  • 4 gàrlic cloves, pulverized 
  • 14 oz càn diced tomàtoes with chiles 
  • 6 glàsses chicken soup 
  • 1 lime, squeezed 
  • 1 tsp cumin 
  • 1/2 group cilàntro, hàcked 
  • 1 àvocàdo cut 
  • 1 lime, cut for decoràte 

Guidelines 

  1. Turn on Instànt Pot sàute setting. 
  2. Sàute celery, onions, jàlàpeño, ànd gàrlic in the olive oil. Cook until delicàte. 
  3. Include chicken, cànned tomàtoes, chicken stock, ànd cumin.
  4. ..................
  5. ............................

Full Recipes www.aforkstale.com

No comments:

Post a Comment