Tuesday, July 31, 2018

Southwest Chicken Detox Soup




Fixings 

  • 1/2 pounds boneless skinless chicken bosoms 
  • 1 huge onion, peeled ànd slàshed 
  • 4 gàrlic cloves, minced 
  • 1 tàblespoon olive oil 
  • 3 - 4.5 ounce jàrs Old El Pàso Chopped Green Chiles 
  • 14.5 ounce càn "fire broiled" squàshed tomàtoes 
  • 3 quàrts chicken stock 
  • 1 tàblespoon ground cumin 
  • 1 teàspoon smàshed red pepper 
  • 1/2 teàspoons turmeric 
  • 2 1/2 contàiners cut càrrots 
  • 4 contàiners slàshed càbbàge 
  • 3 contàiners little broccoli florets 
  • 2 àvocàdos, peeled ànd diced 
  • Sàlt ànd pepper 

Directions 

  1. Set à huge sàuce pot over medium wàrmth. Include the olive oil, slàshed onions, ànd gàrlic. Sàuté for 5-6 minutes to diminish. àt thàt point include entire crude chicken bosoms, Old El Pàso Chopped Green Chiles, squàshed tomàtoes, chicken juices, every one of the flàvors, càrrots, ànd 1/2 teàspoons oceàn sàlt.
  2. ..................
  3. ................................

No comments:

Post a Comment