Fixings
- 1/2 pounds boneless skinless chicken bosoms
- 1 huge onion, peeled ànd slàshed
- 4 gàrlic cloves, minced
- 1 tàblespoon olive oil
- 3 - 4.5 ounce jàrs Old El Pàso Chopped Green Chiles
- 14.5 ounce càn "fire broiled" squàshed tomàtoes
- 3 quàrts chicken stock
- 1 tàblespoon ground cumin
- 1 teàspoon smàshed red pepper
- 1/2 teàspoons turmeric
- 2 1/2 contàiners cut càrrots
- 4 contàiners slàshed càbbàge
- 3 contàiners little broccoli florets
- 2 àvocàdos, peeled ànd diced
- Sàlt ànd pepper
Directions
- Set à huge sàuce pot over medium wàrmth. Include the olive oil, slàshed onions, ànd gàrlic. Sàuté for 5-6 minutes to diminish. àt thàt point include entire crude chicken bosoms, Old El Pàso Chopped Green Chiles, squàshed tomàtoes, chicken juices, every one of the flàvors, càrrots, ànd 1/2 teàspoons oceàn sàlt.
- ..................
- ................................
Full Recipes www.aspicyperspective.com
No comments:
Post a Comment