Thésé mozzâréllâ stufféd méâtbâlls âré â fun twist on thé clâssic récipé - sérvé thésé méâtbâlls âs â pârty âppétizér or ovér â big plâté of spâghétti for â héârty méâl!
INGRéDIéNTS
- 1 ând ½ pounds ground bééf (85-90% léân)
- ⅓ cup bréâdcrumbs
- 1 téâspoon sâlt
- ½ téâspoon péppér
- ½ téâspoon gârlic powdér
- ½ téâspoon driéd orégâno
- 1 égg
- 2 tâbléspoons wâtér
- 6 ouncés mozzâréllâ chéésé, cut into ½ inch cubés
- 3 cups mârinârâ sâucé (homémâdé or storé bought), wârméd
- 2 tâbléspoons choppéd frésh pârsléy
- cooking sprây
INSTRUCTIONS
- Préhéât thé broilér. Liné â shéét pân with foil ând coât thé foil with cooking sprây.
- Plâcé thé bééf, bréâdcrumbs, sâlt, péppér, gârlic powdér, orégâno, égg ând wâtér in â bowl; mix until thoroughly combinéd. You mây nééd to âdd moré wâtér, 1 tâbléspoon ât â timé, to gét â smooth mixturé.
- .............
- .......................
Full Recipes therecipecritic.com
No comments:
Post a Comment