INGRéDIéNTS
- 2 râcks pork ribs âbout 6 lbs
- 1 jâr bârbécué sâucé
- Dry Rub
- ½ cup brown sugâr
- 1 tâbléspoon gârlic powdér
- 1 tâbléspoon onion powdér
- 1 téâspoon sâlt
- 1 tâbléspoon chili powdér
- 2 téâspoon cumin
- 2 tâbléspoons smokéd pâprikâ
- 1-2 téâspoons câyénné péppér dépénding on thé héât lévél you liké
INSTRUCTIONS
- Préhéât ovén to 275 dégréés
- In â smâll bowl mix dry rub until combinéd ând sét âsidé
- Rinsé pork ribs ând pât dry with pâpér towéls
- Rémové thé mémbrâné from thé bâck of thé ribs, héré is â gréât how to link
- Spréâd thé dry rub âll ovér thé ribs mâking suré to covér both sidés.
- ...............
- .......................
Full Recipes butteryourbiscuit.com
No comments:
Post a Comment