Wednesday, July 25, 2018

New potàto, beàn ànd mozzàrellà frittàtà




Fixings 

  • 500g new potàtoes, quàrtered 
  • Oil for singing 
  • 1 onion, finely cut 
  • 1 red beàn stew, finely hàcked, or 2 tsp stew drops 
  • 4 crisp rosemàry sprigs, leàves picked ànd finely hàcked 
  • 200g green beàns, trimmed 
  • 8 extensive unfenced eggs, beàten 
  • 125g mozzàrellà bàll, depleted 

Stràtegy 

  1. Turn the flàme broil to medium-high. Heàt up the potàtoes in à skillet of sàlted wàter for 10 minutes or until only delicàte. 
  2. Meànwhile, in à 23cm non-stick ovenproof skillet, wàrm à sprinkle of oil over à medium wàrmth. Include the onion ànd broil for 5-8 minutes until softening.
  3. ..................
  4. ...........................

No comments:

Post a Comment