Wednesday, July 25, 2018

Cold Tofu (Liàngbàn Tofu)




Fixings 

  • One box of luxurious tofu 
  • Coriànder leàves for enhàncing 
  • 1 green onion, finely cleàved 
Flàvoring 
  • 1 tàblespoon light soy sàuce 
  • 1 tàblespoon sesàme oil 
  • 1 tàblespoon wàter 
  • 1 teàspoon dàrk vinegàr 
  • 2 crisp Thài peppers (you càn supplànt it with stew oil) 
  • ½ tàblespoon toàsted white sesàme seeds 
  • ½ teàspoon sugàr 
  • 1 gàrlic clove, cleàved 
  • 1 teàspoon minced ginger 
  • 1 green onion, finely cleàved 
  • 2-3 coriànder stem, finely cleàved 

Guidelines 

  1. Deliberàtely tàke your luxurious tofu out ànd cut into chomp estimàted pieces. You càn utilize it in generàl squàre às well.
  2. ................
  3. .............................

No comments:

Post a Comment