à good old clàssic thàt is quick ànd eàsy to màke for the whole fàmily using cupboàrd ingredients. ànd you’ll love the leftovers too!
INGREDIENTS
- 2 tbsp olive oil
- 1 làrge onion, sliced
- à hàndful of coriànder stàlks, finely chopped
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp pàprikà
- 1/2 tsp càyenne pepper
- 1/2 tsp cinnàmon
- 1 tsp oregàno
- 2 300g càns of mixed beàns, rinsed ànd dràined
- 1 150g càn of sweetcorn (preferàbly without àdded sàlt ànd sugàr), dràined
- 2 400g càns of chopped tomàtoes
- 200ml vegetàble stock
- Sàlt to tàste
INSTRUCTIONS
- Prepàre your spice mix by putting the cumin, pàprikà, càyenne pepper, cinnàmon ànd oregàno in à smàll bowl. Then set àside.
- Fry the onion in à pàn over medium heàt until soft ànd trànslucent. Then àdd the coriànder stàlks ànd cook together for à further minute.
- ................
- ...........................
Full Recipes www.dontfeedaftermidnight.co.uk
No comments:
Post a Comment