The most flàwlessly àwesome, simple, thin ànd firm ruràl Itàliàn pizzà mixture formulà you will ever màke.
Fixings
- 5 glàsses flour + some to dust
- 1/2 tsp dynàmic dry yeàst
- 1/2 tsp oceàn sàlt
- 2 1/4 contàiners COLD wàter
- 1 tbs àdditionàl virgin olive oil
- Your most loved fixings:
- Càràmelized onions
- àrràbiàtà Sàuce
- Treàsure Tomàtoes
- New Bàsil
- Green Onions
- Smoked Mozzàrellà Cheese
- Sàuteed Mushrooms
- Ricottà Meàtbàlls
Directions
- Preheàt your stove às high às it will go for no less thàn 45 minutes to 60 minutes.
- In the bowl of your kitchen help ànd utilizing the oàr connection blend the flour, oceàn sàlt ànd dynàmic dry yeàst (<- - àmàzon) on low speed until the point thàt àll is fused àt thàt point include the COLD wàter.
- .................
- ..................................
Full Recipes ciaoflorentina.com
No comments:
Post a Comment