Sunday, July 22, 2018

Slow Cookér Turkéy Bréast




A simplé méthod to cook turkéy for thé occasions or whénévér. Formula on PockétChangéGourmét.com 

Fixings 

  • 1 bonéléss turkéy bosom 2-3 pounds 
  • 1-2 tabléspoons olivé oil 
  • ½ téaspoon garlic powdér 
  • 1 téaspoon mincéd dry onion 
  • 1 téaspoon préparéd salt 
  • 1 téaspoon smokéd paprika 
  • ½ téaspoon péppér 
  • ½ téaspoon parsléy piécés 
  • ½ téaspoon basil 

Guidélinés 

  1. Défrost turkéy bosom totally in thé icé chést 
  2. Gét réady Slow Cookér by including 3 chunks of thwart or an éxténsivé onion to thé basé 
  3. Join all séasonings in a littlé bowl and blénd wéll 
  4. Coat turkéy with olivé oil and rub in thé zést blénd
  5. ..............
  6. ............................

No comments:

Post a Comment