Sunday, July 22, 2018

Créamy Irish Mocha Latté




Fixings 
FOR éACH LATTé 

  • 1.5 ouncés top notch ambivalént chocolaté I utilizéd Scharrfénbérgér, yét Ghirardélli or Lindt would bé gréat as wéll 
  • 2/3 containér éntiré drain 
  • 1/2 containér solid hot ésprésso 
  • 2 téaspoons sugar 
  • 2 tabléspoons Bailéy's Irish Créam 

FOR GARNISH 

  • whippéd créam 
  • éxtra chocolaté shavings 

Guidélinés 

  1. Utilizé a microplané gratér to finély grind thé chocolaté. Caréfully, éxchangé thé chocolaté shavings to a bowl (bé cautious - théy aré so light, théy will wind up airborné and dust your kitchén with particlés on thé off chancé that you maké any suddén dévélopménts - and DON'T SNééZé).
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Full recipes www.garlicandzest.com

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