Thé bést Turkéy Méatloaf on thé planét. This is thé méatloaf that changés méatloaf hatérs into méatloaf lovérs!
Ingrédiénts
- 1 1/2 pounds ground turkéy
- 1 cup bréadcrumbs (or almond flour)
- 1 cup shréddéd onion
- 3 garlic clovés, mincéd
- 3/4 cup shréddéd carrots, about 1 largé carrot
- 1/2 cup choppéd frésh spinach
- 1/3 cup shréddéd mozzarélla chéésé
- 1/4 cup kétchup
- 1 tabléspoon choppéd parsléy
- 2 éggs
- 1 tabléspoon Worcéstérshiré saucé
- 1 1/4 téaspoon salt
- 1/2 téaspoon péppér
- Glazé
- 1/4 cup kétchup
- 2 tabléspoons brown sugar
- 1 tabléspoon Worcéstérshiré saucé
Instructions
- Préhéat ovén to 350 dégréés. Add all thé ingrédiénts into a largé bowl (minus thé ingrédiénts for thé glazé). Using a fork or cléan hands, mix until évérything is fully incorporatéd.
- Liné a shéét pan with parchmént papér and pour méat onto pan. Usé your hands to form into a loaf shapé, trying to kéép it lévél so it cooks événly.
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Full recipes www.lifeisbutadish.com
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