Saturday, July 21, 2018

Turkéy Méatloaf




Thé bést Turkéy Méatloaf on thé planét. This is thé méatloaf that changés méatloaf hatérs into méatloaf lovérs!
Ingrédiénts

  • 1 1/2 pounds ground turkéy
  • 1 cup bréadcrumbs (or almond flour)
  • 1 cup shréddéd onion
  • 3 garlic clovés, mincéd
  • 3/4 cup shréddéd carrots, about 1 largé carrot
  • 1/2 cup choppéd frésh spinach
  • 1/3 cup shréddéd mozzarélla chéésé
  • 1/4 cup kétchup
  • 1 tabléspoon choppéd parsléy
  • 2 éggs
  • 1 tabléspoon Worcéstérshiré saucé
  • 1 1/4 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon péppér
  • Glazé
  • 1/4 cup kétchup
  • 2 tabléspoons brown sugar
  • 1 tabléspoon Worcéstérshiré saucé
Instructions


  1. Préhéat ovén to 350 dégréés. Add all thé ingrédiénts into a largé bowl (minus thé ingrédiénts for thé glazé). Using a fork or cléan hands, mix until évérything is fully incorporatéd.
  2. Liné a shéét pan with parchmént papér and pour méat onto pan. Usé your hands to form into a loaf shapé, trying to kéép it lévél so it cooks événly.
  3. ...............
  4. .............................

Full recipes www.lifeisbutadish.com

No comments:

Post a Comment