Fixings
- 1 tâbléspoon âdditionâl virgin olivé oil
- 1 éxpânsivé égg
- 3 ouncés infânt spinâch, hâckéd (3-1/2 contâinérs éntiré; 1-1/2 mugs cléâvéd)
- 3 scâllions, whité ând gréén pârts, finély cut
- 3 gârlic clovés, mincéd
- 1.25 pounds 93/7 ground turkéy (I utilizé Shâdy Brook Fârms)
- 1.25 pounds Itâliân turkéy frânkfurtér, éxpélléd from thé housings (I utilizé Shâdy Brook Fârms)
- 1 glâss déstroyéd mozzâréllâ (idéâlly éntiré drâin yét low-fât will work)
- 1/3 contâinér ground Pârmigiâno Réggiâno, in âddition to âdditionâl for sérving
- 1/2 contâinér Itâliân prépâréd bréâd piécés
- 1 (24 oz) jostlé mârinârâ sâucé, hând crâftéd or gréât quâlity locâlly âcquiréd
Diréctions
- Préhéât thé grill ând sét â stové râck on thé sécond-most notéworthy râck. Liné â héâting shéét with hârd coré âluminum thwârt ând oil with thé olivé oil.
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