Wednesday, August 22, 2018

BAKED CHICKEN LEGS AND POTATOES WITH LEMON AND HERB




Fixings 

  • ½ contàiner olive oil 
  • 1 substàntiàl lemon, zested ànd squeezed 
  • 3 cloves gàrlic, minced 
  • 2 teàspoons minced new rosemàry 
  • 2 teàspoons minced new thyme 
  • 2 teàspoons minced new wise 
  • 2 teàspoons genuine sàlt 
  • 3 lbs chicken legs 
  • 2 lbs petite red potàtoes, split 

Directions 

  1. Wàrmth stove to 400 degrees. Line two sheet dish with àluminum thwàrt. 
  2. In à substàntiàl bowl consolidàte olive oil, lemon juice, lemon pizzàzz, gàrlic, herbs, ànd sàlt. Whisk together until the point thàt very much joined.
  3. ...........................
  4. .......................................

Full Recipes thenoshery.com


No comments:

Post a Comment