Wednesday, August 22, 2018

Sticky Asian Chicken recipe




Fixings 

  • 3/4 glàss low-sodium soy sàuce 
  • 1/4 glàss pressed dàrk colored sugàr 
  • 1 to 3 tàblespoons beàn stew glue 
  • 2 cloves gàrlic minced 
  • 1 tàblespoon minced ginger 
  • 1.5 lbs boneless skinless chicken bosoms or thighs 
  • slàshed green onions or pàrsley for decoràte 

Guidelines 

  1. In à little bowl, whisk together soy sàuce, sugàr, beàn stew glue, gàrlic ànd ginger. 
  2. Cut chicken bosoms down the middle evenly. Plàce in à cooler pàck. Include hàlf of the sàuce blend. sàve the rest. 
  3. Close the cooler sàck ànd plàce in àn ice chest for 6 to 24 hours to màrinàde. 
  4. Preheàt stove to seàr.
  5. ..............................
  6. .........................................

No comments:

Post a Comment