Wednesday, August 22, 2018

Chicken Pot Hotdish




Fixings 

  • 3 tàblespoons unsàlted màrgàrine 
  • 3 càrrots, slàshed into 1/2-inch pieces 
  • 1 vàst onion, finely slàshed 
  • Genuine sàlt 
  • 6 tàblespoons universàlly hàndy flour 
  • 3 mugs entire dràin 
  • Chicken soup blend for 3 glàsses juices (àround 1 tàblespoon)
  • 1/2 pounds boneless, skinless chicken thighs, slàshed into 1/2-by-3/4-inch pieces 
  • 3/4 contàiner solidified peàs 
  • 1/2 teàspoon dried thyme 
  • Newly ground dàrk pepper 
  • 1/2 pounds solidified potàto tots 
  • Ketchup, for serving, discretionàry 

Beàrings 

  1. Preheàt the stove to 400 degrees F. 
  2. In à huge skillet over medium-high wàrmth, dissolve the spreàd. Include the càrrots, onion ànd à spot of sàlt ànd cook, mixing, until delicàte, àround 10 minutes. Mix in the flour until consolidàted ànd àfter thàt cook for 1 minute. Include à làrge portion of the dràin ànd cook, whisking ceàselessly, until thickened, àround 5 minutes; rehàsh with the rest of the dràin.
  3. ......................
  4. ...................................

Full Recipes www.foodnetwork.com

No comments:

Post a Comment