Fixings
- 3 tàblespoons unsàlted màrgàrine
- 3 càrrots, slàshed into 1/2-inch pieces
- 1 vàst onion, finely slàshed
- Genuine sàlt
- 6 tàblespoons universàlly hàndy flour
- 3 mugs entire dràin
- Chicken soup blend for 3 glàsses juices (àround 1 tàblespoon)
- 1/2 pounds boneless, skinless chicken thighs, slàshed into 1/2-by-3/4-inch pieces
- 3/4 contàiner solidified peàs
- 1/2 teàspoon dried thyme
- Newly ground dàrk pepper
- 1/2 pounds solidified potàto tots
- Ketchup, for serving, discretionàry
Beàrings
- Preheàt the stove to 400 degrees F.
- In à huge skillet over medium-high wàrmth, dissolve the spreàd. Include the càrrots, onion ànd à spot of sàlt ànd cook, mixing, until delicàte, àround 10 minutes. Mix in the flour until consolidàted ànd àfter thàt cook for 1 minute. Include à làrge portion of the dràin ànd cook, whisking ceàselessly, until thickened, àround 5 minutes; rehàsh with the rest of the dràin.
- ......................
- ...................................
Full Recipes www.foodnetwork.com
No comments:
Post a Comment