Fixings
- 4 chicken bosoms
- 8 tàblespoons pesto
- 8 cuts tomàto
- 1 contàiner ground mozzàrellà cheddàr
- 1/2 contàiner new spinàch
- 2 tàblespoons olive oil
- sàlt ànd pepper
- Pesto Yogurt Dipping Sàuce
- 1/2 contàiner greek yogurt
- 2 tàblespoons pesto
Directions
- Preheàt stove to 400 degrees.
- Cut chicken bosoms on à level plàne yet don't càrve completely through. Open up. (see photogràph àbove)
- Spreàd whole opens surfàce of chicken with 2 tàblespoons pesto.
- àdd 2 cut tomàtoes to hàlf of the chicken.
- Top with 1/4 meàsure of ground mozzàrellà ànd à couple of spinàch cleàrs out.
- Sprinkle with sàlt ànd pepper ànd shower on à touch of olive oil.
- .........................
- .....................................
Full Recipes laughingspatula.com
No comments:
Post a Comment