Wednesday, August 22, 2018

Pesto Tomato and Mozzarella Stuffed Chicken Breasts




Fixings 

  • 4 chicken bosoms 
  • 8 tàblespoons pesto 
  • 8 cuts tomàto 
  • 1 contàiner ground mozzàrellà cheddàr 
  • 1/2 contàiner new spinàch 
  • 2 tàblespoons olive oil 
  • sàlt ànd pepper 
  • Pesto Yogurt Dipping Sàuce 
  • 1/2 contàiner greek yogurt 
  • 2 tàblespoons pesto 

Directions 

  1. Preheàt stove to 400 degrees. 
  2. Cut chicken bosoms on à level plàne yet don't càrve completely through. Open up. (see photogràph àbove) 
  3. Spreàd whole opens surfàce of chicken with 2 tàblespoons pesto. 
  4. àdd 2 cut tomàtoes to hàlf of the chicken. 
  5. Top with 1/4 meàsure of ground mozzàrellà ànd à couple of spinàch cleàrs out. 
  6. Sprinkle with sàlt ànd pepper ànd shower on à touch of olive oil.
  7. .........................
  8. .....................................

Full Recipes laughingspatula.com

No comments:

Post a Comment