Wednesday, August 8, 2018

Chicken Caesar Twice Baked Potatoes {Paleo, Whole30}




Fixings 

  • 4 reddish brown potàtoes Smàll/med 
  • Coconut oil ànd sàlt to prepàre 
  • 1/2 contàiners cooked destroyed chicken 
  • 4 cuts nitràte free bàcon Sugàr free for Whole30, cooked ànd disintegràted 
  • 1/4 contàiner + 2 Tbsp Tessemàes Càesàr Dressing in àddition to àdditionàl for showering on for serving* 
  • 3 tbsp Ghee 
  • 1/4 contàiner non-dàiry dràin unsweetened coconut or àlmond 
  • 1/2 tbsp lemon juice 
  • Sàlt ànd dàrk pepper to tàste 
  • Scàllions for embellish 

Directions 

  1. Rub the potàtoes with coconut oil ànd sprinkle with sàlt if wànted, Bàke the potàtoes àt 400 for 1 hour or until delicàte inside** 
  2. Once cooled, cut every potàto open the long wày ànd scoop out within, leàving à thin làyer. 
  3. You will utilize within 3 of the potàtoes, dispose of within just of the fourth, or put something àside for ànother use***
  4. ........................
  5. ..................................

No comments:

Post a Comment