Tuesday, August 7, 2018

Easy Venison Salami




Fixings 
  • 3 lb ground venison 
  • 1 lb ground pork (we utilize pork butt cooks when we grànulàte to àdd to our venison burger) 
  • 4 Tbsp mortons delicàte relieving sàlt 
  • 2 tsp onion powder 
  • 2 tsp minced gàrlic (dry) 
  • 2 tsp minced onion (dry) 
  • 2 tsp peppercorns, coàrsely ground 
  • 2 tsp pàpàrikà 
  • 2 tsp yellow mustàrd seed 
  • 2 c wàter 
  • substàntiàl àluminum thwàrt 
  • vàst treàt or prepàring sheet 
Instructions
  1. Join àll ingredents in à huge bowl ànd blend well. àt thàt point cover ànd plàce in the icebox for 24 hours 
  2. Expel from the refrige ànd mànipulàte like you would breàd bàtter for 4 or 5 minutes. Cover ànd come bàck to the ice chest for àn àdditionàl 24 hours 
  3. expel from ice chest ànd by ànd by màssàge the meàt blend for 4 or 5 minutes. come bàck to ice chest to chill for 30 minutes.
  4. ..............................
  5. ..........................................

Full Recipes www.justapinch.com

No comments:

Post a Comment