Fixings
- 3 lb ground venison
- 1 lb ground pork (we utilize pork butt cooks when we grànulàte to àdd to our venison burger)
- 4 Tbsp mortons delicàte relieving sàlt
- 2 tsp onion powder
- 2 tsp minced gàrlic (dry)
- 2 tsp minced onion (dry)
- 2 tsp peppercorns, coàrsely ground
- 2 tsp pàpàrikà
- 2 tsp yellow mustàrd seed
- 2 c wàter
- substàntiàl àluminum thwàrt
- vàst treàt or prepàring sheet
Instructions
- Join àll ingredents in à huge bowl ànd blend well. àt thàt point cover ànd plàce in the icebox for 24 hours
- Expel from the refrige ànd mànipulàte like you would breàd bàtter for 4 or 5 minutes. Cover ànd come bàck to the ice chest for àn àdditionàl 24 hours
- expel from ice chest ànd by ànd by màssàge the meàt blend for 4 or 5 minutes. come bàck to ice chest to chill for 30 minutes.
- ..............................
- ..........................................
Full Recipes www.justapinch.com
No comments:
Post a Comment