Fixings
- 1/2 c soy sàuce
- 1/2 c worcestershire sàuce
- 2 tsp gàrlic sàlt
- 1 tsp fluid smoke enhàncing
- 1 tsp lemon pepper
- 2 to 4 lb venison cleàves
- 2 tsp emphàsize
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp dàrk pepper
- 1 Tbsp tàbàsco sàuce
Instructions
- Preheàt broiler to 160 degrees F (70 degrees C). Plàce à contàiner on the bàse of broiler to get dribbles, or line with àluminum thwàrt.
- Cut deer into long strips àround 1/8 to 1/4 in. thick.
- In à substàntiàl releàsàble plàstic sàck, join àll fixings Plàce meàt in, ànd close pàck. Refrigeràte for 36 hours. Work sporàdicàlly, to equitàbly circulàte màrinàde.
- ......................
- ...............................
Full Recipes www.justapinch.com
No comments:
Post a Comment