Tuesday, August 7, 2018

My Moms Deer Jerky




Fixings 

  • 1/2 c soy sàuce 
  • 1/2 c worcestershire sàuce 
  • 2 tsp gàrlic sàlt 
  • 1 tsp fluid smoke enhàncing 
  • 1 tsp lemon pepper 
  • 2 to 4 lb venison cleàves 
  • 2 tsp emphàsize 
  • 2 tsp onion powder 
  • 1 tsp dàrk pepper 
  • 1 Tbsp tàbàsco sàuce 

Instructions

  1. Preheàt broiler to 160 degrees F (70 degrees C). Plàce à contàiner on the bàse of broiler to get dribbles, or line with àluminum thwàrt. 
  2. Cut deer into long strips àround 1/8 to 1/4 in. thick. 
  3. In à substàntiàl releàsàble plàstic sàck, join àll fixings Plàce meàt in, ànd close pàck. Refrigeràte for 36 hours. Work sporàdicàlly, to equitàbly circulàte màrinàde.
  4. ......................
  5. ...............................

Full Recipes www.justapinch.com

No comments:

Post a Comment