Monday, August 6, 2018

HAM & CORN CHOWDER




Fixings 

  • 3 cuts crude bàcon diced 
  • 1/2 vàst onion diced 
  • 1/2 glàsses peeled diced potàto 
  • 1/2 red pepper diced 
  • 1 teàspoon thyme 
  • dàrk pepper to tàste 
  • 2 glàsses chicken soup 
  • 3 glàsses corn new or solidified 
  • 1/2 glàsses diced hàm 
  • 2 tàblespoons flour 
  • 1/2 glàsses dràin 

Guidelines 

  1. àdd bàcon ànd onion to à pot over medium high wàrmth. Cook until the point when onion is trànslucent. Include potàto, red pepper, thyme, pepper ànd chicken stock. Heàt to the point of boiling, lessen wàrmth ànd let stew 8 minutes. 
  2. Include corn ànd hàm. Stew àn extrà 7 minutes or until the point thàt potàtoes àre cooked through. 
  3. Mix together dràin ànd flour. Include into hàm blend ànd heàt to the point of boiling while àt the sàme time mixing. Let bubble 2 minutes.
  4. .........................
  5. ..........................................

No comments:

Post a Comment