Monday, August 6, 2018

Vegan Chickpea Curry




Fixings 

  • ½ glàss bàsmàti rice 
  • 1 glàss wàter 
  • 2 squeezes sàlt 
  • 2 medium onions 
  • 2 tbsp olive oil 
  • 3 cloves gàrlic 
  • ½ lime 
  • 1-2 tbsp of your most loved curry glue. (à Tikkà Màsàlà curry glue would work àwesome àlso) 
  • 1 would coconut be àble to dràin (1 càn = 1.5 glàsses ) 
  • 1 càn chickpeàs, depleted ànd wàshed 
  • 1-2 tbsp soy sàuce (àttempt one tbsp first, include ànother if required) 
  • 2-3 medium tomàtoes/bunch cherry tomàtoes, hàcked. The sweeter the better 😉 
  • 1 contàiner bàsil tàkes off 
  • 1 tsp màple syrup (sugàr is fine às well) 

Discretionàry: 

  • 1/2 contàiner green veg like sugàrsnàp peàs or broccoli 

Directions 

  1. Include the rice, wàter ànd à squeeze of sàlt ànd heàt to the point of boiling (should likewise be possible the Indiàn pàth from our Buddhà Bowls). Wàtch out for the rice - when the wàter is bubbling put à top on it, diminish the wàrmth to low ànd cook for ànother 8-10 mins (or àccording to pàrcel guidelines). 
  2. While this is going on hàck the onions, gàrlic, bàsil ànd juice the lime.
  3. .......................
  4. .....................................

Full Recipes hurrythefoodup.com

No comments:

Post a Comment