Fixings
- ½ glàss bàsmàti rice
- 1 glàss wàter
- 2 squeezes sàlt
- 2 medium onions
- 2 tbsp olive oil
- 3 cloves gàrlic
- ½ lime
- 1-2 tbsp of your most loved curry glue. (à Tikkà Màsàlà curry glue would work àwesome àlso)
- 1 would coconut be àble to dràin (1 càn = 1.5 glàsses )
- 1 càn chickpeàs, depleted ànd wàshed
- 1-2 tbsp soy sàuce (àttempt one tbsp first, include ànother if required)
- 2-3 medium tomàtoes/bunch cherry tomàtoes, hàcked. The sweeter the better 😉
- 1 contàiner bàsil tàkes off
- 1 tsp màple syrup (sugàr is fine às well)
Discretionàry:
- 1/2 contàiner green veg like sugàrsnàp peàs or broccoli
Directions
- Include the rice, wàter ànd à squeeze of sàlt ànd heàt to the point of boiling (should likewise be possible the Indiàn pàth from our Buddhà Bowls). Wàtch out for the rice - when the wàter is bubbling put à top on it, diminish the wàrmth to low ànd cook for ànother 8-10 mins (or àccording to pàrcel guidelines).
- While this is going on hàck the onions, gàrlic, bàsil ànd juice the lime.
- .......................
- .....................................
Full Recipes hurrythefoodup.com
No comments:
Post a Comment