Fixings
- 1 ràck infànt bàck ribs film expelled
Dry Rub:
- 2 Tbs pàprikà
- 1 Tbs dàrk pepper
- 3 Tbs dàrk colored sugàr
- 2 tsp coàrse sàlt
- 1 tsp gàrlic powder
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp cumin
- 1 tsp beàn stew powder
- 1/2 tsp dry mustàrd
BBQ Sàuce:
- 1/2 glàss dàrker sugàr bbq sàuce
- 2-3 Tbs nectàr
- Pàrsley
Guidelines
- Preheàt broiler to 300.
- Lày your ribs on à substàntiàl sheet of rock solid àluminum thwàrt.
- Combine your dry rub fixings ànd rub onto the two sides of your ribs ànd wràp up firmly ànd put on substàntiàl heàting sheet.
- Prepàre in stove for 3 hours.
- .........................
- .......................................
Full Recipes tornadoughalli.com
No comments:
Post a Comment